Skip to main content
Group 3 Created with Sketch.
Arjen helppo ekoteko - vaihda vihreään

Tee hyvä päätös ympäristön puolesta jo tänään ja tilaa kotiisi uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä. Kun valitset Loiste Puhdas -sähkösopimuksen, osallistut helposti yhteisiin ilmastotalkoisiin ja voit olla varma sähkön alkuperästä. 

Monta hyvää syytä valita Loiste Puhdas

  1. Se on kestävä valinta. Loiste Puhdas tuotetaan monipuolisesti vedellä, tuulella ja bioenergialla Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.
  2. Teet hyvän teon vuoden jokaisena päivänä. Aina, kun käytät sähköä, teet sen ympäristöystävällisemmin.
  3. Pienennät hiilijalanjälkeäsi. Loiste Puhdas on helppo tapa osallistua yhteisiin ilmastotalkoisiin.
  4. Loiste Puhdas -tuotteella on alkuperätakuu.
  5. Se on huoleton ja hinnaltaan vakaa sähkösopimus. Sinun ei tarvitse huolehtia hintamuutoksista, koska sovitut hinnat pysyvät samoina koko sopimuskauden ajan. 

Mikään energiantuotanto ei ole täysin haitatonta ja paras ympäristöteko on aina energiansäästö, se käyttämättä jäänyt kilowattitunti. Ilmastopäästöistä iso osa syntyy fossiilisten polttoaineiden kuten kivihiilen, öljyn ja turpeen käyttämisestä energiantuotannossa. Siksi me kaikki voimme uusiutuvaa suosimalla hillitä ilmastonmuutosta ja olla mukana ilmastotalkoissa. 

Haluatko tietää lisää?

Image

Sinkku juo smoothieta keittiössä

Sähkönostajan pikaopas

Voit tehdä valinnan ympäristön puolesta ja tehdä Loiste Puhdas -sähkösopimuksen kätevästi vaikka heti - olipa kyseessä muutto tai nykyisen sopimuksen vaihtaminen. Jos sähkösopimuksen teko on sinulle uutta, lue muutama vinkkimme.

Image

Taivas aurinko ja maa
Alkuperätakuu vahvistaa tuotantotavan

Loiste Puhtaalla on alkuperätakuu. Se on tae siitä, että se on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä ja sinä kulutat ympäristöystävällistä sähköä. 

Image

Perhe sohvalla

Asiakkaana Loisteella

Kelpaisiko sinulle lämmin, valoisa ja elämänmyönteinen energia kilpailukykyisin hinnoin? Tuoreen kyselyn mukaan saimme asiakkailta arvosanan 8,32 ja neljä viidestä kertoo meistä hyvää muillekin.
  • Current Loiste sähkösopimus
  • Tilaustiedot
  • Yhteenveto
  • Valmis

Loiste sähkösopimus

Tervetuloa tilaamaan uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä.

Sopimus

Hinnasto

Loiste Puhdas sähkösopimus

Loiste Puhdas tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä eli vedellä, tuulella ja bioenergialla. Loiste Puhdas on ekologista vihreää sähköä ja sitä tuotetaan Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Tuotteelle on myönnetty Guarantee of Origin -alkuperätakuu.

Sähkösopimus on määräaikainen ja kiinteähintainen.

Hinnat sisältävät alv 24 %. Sähkönsiirto ei sisälly hintaan. 
Asumismuoto
Tiedän, kuinka paljon sähköä käytän vuodessa.

Sähkösopimus