Skip to main content
co2 (1) Created with Sketch.
Parempi arki ilmaston puolesta

Hiilijalanjälki tarkoittaa ihmisten tekojen tuottamia ilmastopäästöjä. Suurin osa ilmastopäästöistä syntyy kotitalouksissa. Sinäkin voit tehdä arjessasi valintoja, jotka pienentävät hiilijalanjälkeäsi. Meillä onkin sinulle hyviä uutisia: tarjoamme sinulle tähän valmiin ratkaisun. Loisteen ilmastotekoratkaisulla teet elämäsi kokoisia tekoja ilmaston puolesta, parempaa arkea unohtamatta.  

Ilmastotekoratkaisuun sisältyy valintasi mukaan:

  • Hiilijalanjäljen laskeminen ja hyvittäminen - olet mukana turvaamassa hyvää elämää nykyisille ja tuleville sukupolville
  • Vihreä sähkö - uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä käyttämällä teet hyvän teon joka päivä. 
  • Aurinkopaneelit - tuotat osan sähköstäsi itse ja säästät samalla rahaa sekä ympäristöä.
  • Ilmalämpöpumppu - kodissasi on aina sinulle ja perheellesi sopivin lämpötila
  • Ilma-vesilämpöpumppu - lasket kotisi lämmityskustannuksia huomattavasti
  • Current Esitiedot
  • Ratkaisu
  • Tilaustiedot
  • Yhteenveto
  • Valmis

Säästölaskuri

Kokoa kodillesi ilmastoystävällinen energiansäästöratkaisu

Laske laskurillamme, miten pienennät hiilijalanjälkeäsi ja järkevöität kotisi energiankulutusta. Kerro meille ensin, miten asut ja mikä on kotisi lämmitystapa.

Asumismuoto

Tavoitteena hiilineutraali Suomi - tule mukaan talkoisiin!

Suomen valtion tavoite on olla hiilineutraali vuonna 2035 ja EU on Pariisin ilmastosopimuksen myötä sitoutunut hiilineutraaliuteen vuoteen 2050 mennessä. Muutoksen saavuttamiseen tarvitaan meistä jokaista. Osallistu ilmastotalkoisiin tekemällä oman elämäsi kokoinen ympäristöteko.

Tytöt suolla
Lue lisää palveluistamme, joilla pienennät ja hyvität oman hiilijalanjälkesi

Image

Omakotitaloalue auringonlaskun aikaan

Hiilijalanjäljen hyvittäminen

Oman hiilijalanjäljen hyvittäminen on käytännön teko ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Hiilijalanjälki tarkoittaa ilmastopäästöjä, joita ihmisen toiminta ja teot aiheuttavat.

Image

Taivas aurinko ja maa

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneeleilla tuotat osan sähköstäsi itse ja säästät samalla rahaa sekä ympäristöä. Aurinkosähkö on 100% uusiutuvaa, päästötöntä energiaa. Pitkäikäinen sijoitus nostaa myös kiinteistösi arvoa.

Image

Tyttö istuu sohvalla

Vihreä sähkö

Loiste Puhdas tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä eli vedellä, tuulella ja bioenergialla. Loiste Puhdas takaa, että energia on tuotettu Suomessa tai muissa Pohjoismaissa.

Image

Vihreä metsä ja aurinko

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpulla säästät kotisi energiankulutuksessa sekä lisäät asumismukavuutta. Kuukausimaksullisella Avaimet käteen -palvelulla saat ilmalämpöpumpun ilman alkuinvestointia. Myös huollot kuuluvat palvelun hintaan.

Image

Pariskunta olohuoneessa

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas päälämmönlähde vesikiertoiseen järjestelmään ja soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Lämpöpumpulla voidaan esimerkiksi korvata öljylämmitys.
Näin palvelumme toimii

Image

Suurennuslasi
Valitse sopivin ratkaisu

Image

Sopimus
Sovimme kanssasi toimituksen yksityiskohdista

Image

Koti
Nauti paremmasta arjesta