Skip to main content
air-conditioner Created with Sketch.
Ilmalämpöpumpulla säästöä sähkölaskuun

Ilmalämpöpumpulla säästät kotisi energiankulutuksen kustannuksissa ja pienennät hiilijalanjälkeäsi. Ilmalämpöpumppu tarjoaa asumiseen mukavuutta: talvella se lämmittää ja kesähelteillä sitä voi käyttää jäähdytyksessä ilmastoinnin tapaan. 

Olemme tehneet vihreiden energiaratkaisujen hankinnan ja ylläpidon helpoksi yhdessä kumppanimme kanssa. Kuukausimaksullisen Avaimet käteen -palvelun ansiosta saat ilmalämpöpumpun itsellesi ilman alkuinvestointia. Myös huollot kuuluvat palvelun hintaan.

Neljä syytä hankkia ilmalämpöpumppu

Lähes puolet kodin energiankulutuksesta syntyy lämmityksestä. Ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen keino lisätä asumismukavuutta, parantaa sisäilman laatua ja säästää lämmityskustannuksissa. 

 1. Ilmalämpöpumpulla säästät rahaa
  Ilmalämpöpumpulla säästät kotisi energiankulutuksen kustannuksissa. Mikäli esimerkiksi omakotitalon vuosittainen sähkönkulutus on 20 000 kWh, voi ilmalämpöpumppu tuoda jo vuodessa jopa 500 euron säästön. Loiste tarjoaa kuukausimaksullisen avaimet käteen -palvelun (39,90 e/kk), jonka ansiosta saat ilmalämpöpumpun itsellesi ilman alkuinvestointia ja säästät saman tien. Laitteen huollot sisältyvät palvelun kuukausihintaan.
   
 2. Ilmalämpöpumppu lämmittää, viilentää ja poistaa kosteutta
  Talvipakkasilla ilmalämpöpumppu lämmittää, ja kesähelteillä sitä voi käyttää jäähdytyksessä ilmastoinnin tapaan. Asunnon viilentäminen ilmalämpöpumpulla maksaa keskimäärin alle 25 euroa vuodessa. Lämmityksen ja viilennyksen lisäksi ilmalämpöpumppu poistaa sisäilmasta kosteutta, ja se myös puhdistaa kierrättämänsä huoneilman. Kosteudenpoisto estää home- ja lahovaurioiden syntymistä. Ilmalämpöpumppu on siis hyvä hankinta myös mökille tai autotalliin.
   
 3. Ilmalämpöpumppu on pitkäikäinen sijoitus
  Palvelusopimus on turvallisin ja kustannustehokkain tapa hankkia ilmalämpöpumppu. Kulut ovat tiedossa pitkälle tulevaisuuteen, ja pidämme huolta laitteen toiminnasta. Ilmalämpöpumpun voi asentaa osaksi monenlaisia lämmitysjärjestelmiä sähkölämmityksestä öljylämmitykseen.
   
 4. Ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen ratkaisu
  Ilmalämpöpumpulla pienennät hiilijalanjälkeäsi. Ilmalämpöpumppu voi vähentää jopa 30 prosenttia kotitalouden kokonaisenergiankulutuksesta, selviää valtion omistaman kestävän kehityksen yhtiön Motivan teettämästä tutkimuksesta. Ekologisimman lopputuloksen varmistaa valitsemalla ilmalämpöpumpun kaveriksi vihreän sähkön tai omat aurinkopaneelit.
Tutustu palveluumme

Image

Petri Rutanen

Ilmalämpöpumpun osto-opas

Mihin ilmalämpöpumppu kannattaa sijoittaa? Minkälaisia ominaisuuksia lämpöpumpussa olisi hyvä olla? Lue mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun harkitset ilmalämpöpumpun hankkimista.

Image

Alpic Air ilmalämpöpumppu
Helppo Avaimet käteen -palvelu

Käyttämämme ilmalämpöpumput kuuluvat Alpic Air -tuoteperheeseen. Ne ovat ympäristöystävällisiä, energiatehokkaita, hiljaisia ja ilo silmälle. 

Kuukausimaksullinen Avaimet käteen -palvelu sisältää laitteet, mitoituksen, asennuksen ja opastuksen laitteen käyttöön sekä huollon. Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva ja irtisanottavissa 12 kk sopimuskausittain.

Image

Petri Rutanen ja ilmalämpöpumppu
Kumppanimme Lämpöpalvelut

Yhteistyökumppanimme Lämpöpalvelut on kotimainen kasvuyritys, joka toteuttaa ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita lämmitysratkaisuja palveluna kaiken kokoisiin kiinteistöihin. Lämpöpalvelut tarjoaa asiakkailleen matalan kynnyksen lämmitys- ja viilennysratkaisuja kuukausimaksullisella palvelumallillaan, joka tekee energiaratkaisujen hankinnan ja ylläpidon helpoksi.

Petri Rutanen ulko-ovella
Kun viime kesänä olimme palaamassa reissusta kotiin, käynnistin ilmalämpöpumpun etukäteen sovelluksella. Koti oli viilentynyt mukavaksi noin tunnissa. Laite on tehokas.
Petri Rutanen

Kyllä, haluan ilmalämpöpumpun

Hanki ilmalämpöpumppu kätevästi ilman alkuinvestointia kuukausimaksullisena 
Avaimet käteen -palveluna.

Palvelu sisältää laitteet, mitoituksen, asennuksen ja opastuksen laitteen käyttöön sekä huollot.

39,90 €/kk