Skip to main content
Energiatehokas kodin lämmitysjärjestelmä

Ilma-vesilämpöpumppu tuottaa lämpöä siirtämällä energiaa ulkoilmasta veteen. Lämpöpumppu on energiatehokas päälämmönlähde vesikiertoiseen järjestelmään ja soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. 

Syyskuun alusta alkaen pientalojen omistajat ovat voineet hakea valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmästä luopumiseen. Lämpöpumppujen hyötysuhde on erittäin hyvä ja se on huoleton sekä ekologinen tapa korvata öljylämmitys. Kuukausimaksulliseen avaimet käteen -palveluumme sisätyy asennus, huolto sekä 24h etävalvonta.

Neljä syytä hankkia ilma-vesilämpöpumppu

 1. Kannattavuus ja energiansäästö
  Lämpöpumppujen hyötysuhde on erittäin hyvä ja niiden avulla voidaan laskea lämmityskustannuksia huomattavasti. Ilma-vesilämpöpumput ovat kehittyneet viime vuosina merkittävästi. Nykyisissä laitteissa on tavallista, että niin kutsuttu COP-arvo (Coefficient of Performance) on kolme. Tämä tarkoittaa sitä, että lämpöpumppu voi tuottaa kolme kertaa niin paljon lämpöenergiaa kuin se tarvitsee sähköä. Kun tarkastellaan investointikustannuksia suhteessa säästöön, on ilma-vesilämpöpumppu erittäin tehokas lämmitysmuoto pientaloissa.

 2. Ekologisuus
  Lämpöpumppujen käyttö pienentää hiilidioksidipäästöjä ja vähentää sähköenergian kulutusta. Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan korvata kaikki lämmitysjärjestelmät, joissa on vesikiertoinen lämmönjako.
   
 3. Huolettomuus
  Ilma-vesilämpöpumput ovat huolettomia ja toimintavarmoja laitteita. Koska tekniikkaa on kuitenkin paljon, on käyttäjän kannalta järkevä ratkaisu, että ammattilainen on apuna laitteen koko elinkaaren ajan. Näin ollen käyttäjältä ei vaadita laajaa perehtymistä lämpöpumpun toimintaan tai sen jatkuvaa huoltamista. Ammattilaisella on etäyhteys laitteeseen 24/7, jolloin mahdollisiin häiriöihin päästään heti käsiksi. Käytännössä asukas havaitsee häiriön usein vasta siinä vaiheessa, kun ongelma jo kuitataan korjatuksi.
   
 4. Joustavuus
  Lämpöpumppu on joustava järjestelmä. Siihen voidaan liittää esimerkiksi aurinkopaneelit ja lämpöpumppu voidaan liittää osaksi muuta lämmitysjärjestelmää. Jos lämmityksen tarve kasvaa esimerkiksi talon laajentamisen vuoksi voidaan asentaa toinen ulkoyksikkö, mikä kasvattaa lämmitystehoa. 
Lue lisää ilma-vesilämpöpumpusta

Kuva

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumpun osto-opas

Kun harkitset ilma-vesilämpöpumpun hankintaa, on tärkeää ottaa huomioon lämpöpumpun asentamiseen liittyvät vaatimukset. Näitä ovat esimerkiksi laitteen sijoituspaikka sekä pääsulakkeen koko. Lue mitä muuta kannattaa huomioida!

Kuva

Ilma-vesilämpöpumppu sisäyksikkö
Lämpöpumppu kuukausimaksulla

Avaimet käteen -palvelusopimuksen hinta on 139 e/kk. Sopimus on määräaikainen ensimmäiset 36 kk, minkä jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Palvelun toteuttaa kumppanimme Lämpöpalvelut.

Vaillant aroTHERM -lämpöpumput ovat energiatehokkaita, hiljaisia ja ympäristöystävällisiä. Asennus on nopeaa uusien lisävarusteiden ansiosta. Ilma-vesilämpöpumppu koostuu sisä- ja ulkoyksiköstä. 

Kuva

Mies sohvalla tabletin kanssa
Valtionavustus öljylämmityksestä luopumiseen

Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajat voivat hakea valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen tai sen korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla. 

Kun öljylämmitys korvataan ilma-vesilämpöpumpulla on tuen määrä 4 000 euroa. Avustushaku avautui 1.9.2020. Avustusta voidaan myöntää kustannuksiin, jotka ovat syntyneet 1.6.2020 jälkeen.

Kyllä, kiinnostuin ilma-vesilämpöpumpusta

Hanki ilma-vesilämpöpumppu kätevästi kuukausimaksullisena Avaimet käteen -palveluna! 
Palvelu sisältää laitteet, asennuksen, huollot sekä etäohjauksen ja 24 h etävalvonnan. Palvelun toteuttaa kumppanimme Lämpöpalvelut.

Sopimus on määräaikainen ensimmäiset 36 kk, minkä jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Sopimus on lunastettavissa määräaikaisuuden jälkeen.

139 €/kk