Skip to main content
Vision-tuotannonseurantapalvelun avulla pystyt seuraamaan aurinkopaneelien tuotantoa reaaliajassa. Näet kuinka paljon aurinkopaneelisi ovat tuottaneet sinulle sähköä, sekä kuinka paljon sitä on myyty verkkoon ja paljonko sieltä on ostettu sähköä. 

Vision-tuotannonseurantajärjestelmä

Vision on aurinkopaneelien tuotannonseurantajärjestelmä, johon voi liittää mm. seuraavat palvelut: 

  • Vision
    Visionin avulla voit seurata aurinkopaneelien tuotantoa ja historiatietoja helposta käyttöliittymästä.
     
  • Kulutusmittaus  
    Voidaan liittää Vision-järjestelmään. Mittaa lisäksi verkkoon myydyn ja sieltä ostetun sähkön.

Palveluun sisältyy laitteiston asennus ja käyttöönotto. Aurinkopaneelien tuotantoa voi seurata reaaliajassa älypuhelimen sovelluksella tai nettiselaimella.

Tutustu vaivattomiin Avaimet käteen -aurinkopaneelipaketteihimme ja laske aurinkopaneelilaskurilla, kuinka paljon sinun kattosi voi tuottaa sähköä. Yhteydenottosi jälkeen asiantuntijamme kartoittavat tarpeesi ja auttavat valitsemaan sinulle sopivimmat aurinkopaneeliratkaisut. Kysy samalla tarjousta Vision-tuotannonseurantajärjestelmästä!

Aurinkopaneelilaskuri

 

Lue lisää aurinkopaneeleista sekä miten voit myydä ylijäämäsähkön meille

Kuva

Taivas aurinko ja maa

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneeleilla tuotat osan sähköstäsi itse ja säästät samalla rahaa sekä ympäristöä. Aurinkosähkö on 100% uusiutuvaa, päästötöntä energiaa. Pitkäikäinen sijoitus nostaa myös kiinteistösi arvoa.

Kuva

Loisteelta ostettuihin aurinkopaneeleihin sisältyy asennustyö ammattilaisen toimesta

Aurinkopaneelien osto-opas

Mihin aurinkopaneelit voi asentaa? Mitä tehdä ylijäämäsähkölle? Lue mitä asioita tulee huomioida, kun harkitset aurinkopaneelien hankkimista.

Kuva

Nuori pariskunta istuu lähekkäin olohuoneen sohvalla auringonvalossa

Pientuotanto

Tuotatko sähköä itse aurinkovoimalla, tuulella, biokaasulla tai vedellä? Jos tuotat sähköä enemmän kuin itse käytät, ostamme sinulta ylimääräisen niin kutsutun ylijäämäsähkön pörssihintaan.