Skip to main content

Kuva

Aikuisen ja lapsen käsissä kasvaa taimi

Pian voit hyvittää hiilijalanjälkesi kanssamme

Uudistettu Parempi Arki -palvelu haluaa tehdä ilmastonmuutoksen hillitsemisestä helpompaa. Lähiaikoina julkaisemme tietoa siitä, miten voit helposti hyvittää omaa hiilijalanjälkeäsi. Joko kokonaan tai osan siitä.

Parempi Arki -palvelu haluaa tarjota helppoja työkaluja ilmastonmuutoksen hillitsemiseen jokaiselle suomalaiselle. Jo toukokuun aikana avaamme palvelun, jossa voit helposti hyvittää luotettavasti oman hiilijalanjälkesi meidän kanssamme. Joko keskimääräisen suomalaisen vuosittaisen hiilijalanjäljen tai vaikkapa asumisen aiheuttaman osan siitä. Pysy kuulolla, tuomme hiilijalanjälkilaskurin ja ohjeet hiilijalanjäljen hyvittämiseen tälle sivustolle ihan pian.

Toivotamme sinut lämpimästi mukaan ilmastotalkoisiin!

Kuva

Ilmalämpöpumppu Loisteelta PetriRutanen

Ilmalämpöpumpun arvonta on suoritettu

Nyt kannattaa kokeilla onnea, sillä arvomme osallistuneiden kesken Alpic-Air Premium Pro -ilmalämpöpumpun kotiisi asennettuna (arvo n.1990 euroa). Täytä yhteystietosi 30.11. mennessä ja osallistu arvontaan!

Kuva

Vihreä metsä ja aurinko

Hyvitä oma hiilijalanjälkesi helposti

Olisiko sinun elämäsi kokoinen ympäristöteko hiilijalanjäljen hyvittäminen? Voit nyt helposti laskea asumisesi hiilijalanjäljen ja hyvittää sen kauttamme.

Kuva

Mies lukee lapselle kirjaa

Arjen helppo ekoteko: tilaa kotiisi Loiste Puhdas -sähköä

Tervetuloa tekemään sähkösopimus, jonka avulla on helppo osallistua ilmastotalkoisiin ja pienentää omaa hiilijalanjälkeä.

Kuva

Nainen lukee lapsille

Nyt voit hankkia ilma-vesilämpöpumpun avaimet käteen -palveluna

Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas päälämmönlähde vesikiertoiseen järjestelmään ja soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Lämpöpumppujen hyötysuhde on erittäin hyvä ja niiden avulla voidaan laskea lämmityskustannuksia huomattavasti.