Skip to main content
Loisteen energialähettiläs Veera Malinen

Parempi Arki - Loisteen uudistettu palvelu sinua varten

Aurinkopaneelit, vihreä sähkö, kodin energiaratkaisut. Ilmastonmuutos ja energiansäästö. Moni pähkäilee näiden asioiden äärellä nyt. Loisteen uudistettu Parempi Arki -palvelu auttaa sinua löytämään näihin kysymyksiin oman elämäsi kokoisia ratkaisuja.

Aurinkopaneelit, vihreä sähkö, kodin energiaratkaisut ja ilmastonmuutos saavat monet pohtimaan omia arjen tekoja. Loisteen uudistettu Parempi Arki -palvelu tarjoaa sinulle näihin kysymyksiin sopivia tuotteita ja ratkaisuja. Valitse juuri sinun elämäsi kokoiset tuotteet tai ratkaisut. Joku haluaa aurinkopaneelit, toinen ilmalämpöpumpun ja kolmas valitsee molemmat. Haluamme kannustaa sinua tekemään ilmastotekoja, sinun valitsemallasi tavalla.

Juuri nyt tarjoamme aurinkopaneeleita ja pientuotantosopimuksia. Lähiviikkoina tuomme tarjolle lisää, pysythän kuulolla!

Palaa etusivulle

Image

Ilmalämpöpumppu Loisteelta PetriRutanen

Ilmalämpöpumpun arvonta on suoritettu

Nyt kannattaa kokeilla onnea, sillä arvomme osallistuneiden kesken Alpic-Air Premium Pro -ilmalämpöpumpun kotiisi asennettuna (arvo n.1990 euroa). Täytä yhteystietosi 30.11. mennessä ja osallistu arvontaan!

Image

Vihreä metsä ja aurinko

Hyvitä oma hiilijalanjälkesi helposti

Olisiko sinun elämäsi kokoinen ympäristöteko hiilijalanjäljen hyvittäminen? Voit nyt helposti laskea asumisesi hiilijalanjäljen ja hyvittää sen kauttamme.

Image

Mies lukee lapselle kirjaa

Arjen helppo ekoteko: tilaa kotiisi Loiste Puhdas -sähköä

Tervetuloa tekemään sähkösopimus, jonka avulla on helppo osallistua ilmastotalkoisiin ja pienentää omaa hiilijalanjälkeä.

Image

Nainen lukee lapsille

Nyt voit hankkia ilma-vesilämpöpumpun avaimet käteen -palveluna

Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas päälämmönlähde vesikiertoiseen järjestelmään ja soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Lämpöpumppujen hyötysuhde on erittäin hyvä ja niiden avulla voidaan laskea lämmityskustannuksia huomattavasti.