Skip to main content
Nainen lukee lapsille

Nyt voit hankkia ilma-vesilämpöpumpun avaimet käteen -palveluna

Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas päälämmönlähde vesikiertoiseen järjestelmään ja soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Lämpöpumppujen hyötysuhde on erittäin hyvä ja niiden avulla voidaan laskea lämmityskustannuksia huomattavasti.

Nyt voit hankkia ilma-vesilämpöpumpun kätevästi kuukausimaksullisena Avaimet käteen -palveluna (139 e/kk). Palvelu sisältää laitteet, asennuksen, huollot sekä etäohjauksen ja 24 h etävalvonnan. 

Syyskuun alusta alkaen ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajat ovat voineet hakea valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen tai sen korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla. Lämpöpumppu on huoleton sekä ekologinen tapa korvata öljylämmitys. 
 

 Tutustu ja tilaa ilma-vesilämpöpumppu

 

Image

Ilmalämpöpumppu Loisteelta PetriRutanen

Ilmalämpöpumpun arvonta on suoritettu

Nyt kannattaa kokeilla onnea, sillä arvomme osallistuneiden kesken Alpic-Air Premium Pro -ilmalämpöpumpun kotiisi asennettuna (arvo n.1990 euroa). Täytä yhteystietosi 30.11. mennessä ja osallistu arvontaan!

Image

Vihreä metsä ja aurinko

Hyvitä oma hiilijalanjälkesi helposti

Olisiko sinun elämäsi kokoinen ympäristöteko hiilijalanjäljen hyvittäminen? Voit nyt helposti laskea asumisesi hiilijalanjäljen ja hyvittää sen kauttamme.

Image

Mies lukee lapselle kirjaa

Arjen helppo ekoteko: tilaa kotiisi Loiste Puhdas -sähköä

Tervetuloa tekemään sähkösopimus, jonka avulla on helppo osallistua ilmastotalkoisiin ja pienentää omaa hiilijalanjälkeä.

Image

Keltapaitainen nainen nauttii auringosta ja hän katsoo kohti aurinkoa

Aurinkopaneelien ostajalle tuotannonseurantapalvelu veloituksetta elokuun loppuun asti

Kun hankit aurinkopaneelit elokuun loppuun mennessä, saat 525 euron arvoisen tuotannoseurantapalvelun kaupan päälle.