Skip to main content

Kuva

Vanhempi pariskunta keittää kahvia

Nyt saatavilla: ilmalämpöpumppu ilman alkuinvestointia

Ilmalämpöpumppu tarjoaa asumiseen mukavuutta: kesähelteillä se viilentää, talvella lämmittää. Nyt voit hankkia ilmalämpöpumpun kätevästi kuukausimaksulla - ilman alkuinvestointia.

Lämmityksen ja viilennyksen lisäksi ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen keino säästää lämmityskustannuksissa sekä parantaa sisäilman laatua. Ilmalämpöpumppu puhdistaa kierrättämänsä huoneilman ja poistaa sisäilmasta kosteutta. Se on siis hyvä hankinta myös mökille tai autotalliin. 

Nyt voit hankkia ilmalämpöpumpun kätevästi ilman alkuinvestointia kuukausimaksullisena Avaimet käteen -palveluna (39,90 e/kk). Palvelu sisältää laitteet, mitoituksen, asennuksen ja opastuksen laitteen käyttöön sekä huollot. Helppoa!

Tutustu ilmalämpöpumpun etuihin ja tilaa huoleton avaimet käteen -palvelu!

Kuva

Ilmalämpöpumppu Loisteelta PetriRutanen

Ilmalämpöpumpun arvonta on suoritettu

Nyt kannattaa kokeilla onnea, sillä arvomme osallistuneiden kesken Alpic-Air Premium Pro -ilmalämpöpumpun kotiisi asennettuna (arvo n.1990 euroa). Täytä yhteystietosi 30.11. mennessä ja osallistu arvontaan!

Kuva

Vihreä metsä ja aurinko

Hyvitä oma hiilijalanjälkesi helposti

Olisiko sinun elämäsi kokoinen ympäristöteko hiilijalanjäljen hyvittäminen? Voit nyt helposti laskea asumisesi hiilijalanjäljen ja hyvittää sen kauttamme.

Kuva

Mies lukee lapselle kirjaa

Arjen helppo ekoteko: tilaa kotiisi Loiste Puhdas -sähköä

Tervetuloa tekemään sähkösopimus, jonka avulla on helppo osallistua ilmastotalkoisiin ja pienentää omaa hiilijalanjälkeä.

Kuva

Nainen lukee lapsille

Nyt voit hankkia ilma-vesilämpöpumpun avaimet käteen -palveluna

Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas päälämmönlähde vesikiertoiseen järjestelmään ja soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Lämpöpumppujen hyötysuhde on erittäin hyvä ja niiden avulla voidaan laskea lämmityskustannuksia huomattavasti.