Skip to main content

Kuva

Petri Rutanen

Ilmalämpöpumpun osto-opas

Mihin ilmalämpöpumppu kannattaa sijoittaa? Minkälaisia ominaisuuksia lämpöpumpussa olisi hyvä olla? Lue mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun harkitset ilmalämpöpumpun hankkimista.


Huomioi nämä asiat ilmalämpöpumpun hankinnassa:

Sijoituspaikka

Ilmalämpöpumppuun kuuluu sekä ulko- että sisäyksikkö. Sisäyksikkö kannattaa asentaa avoimeen paikkaan, josta ilmavirta leviää mahdollisimman esteettömästi asunnossa. Tehokkaimpaan sijaintiin vaikuttavat asunnon kerrosmäärä, väliseinät ja pääasiallinen käyttötarkoitus. Kokenut ilmalämpöpumpun asentaja ottaa huomioon nämä asiat.

Ominaisuudet

Lämpöpumpun valinnassa on tärkeää varmistaa, että laite soveltuu Suomen oloihin ja että siinä on riittävän monipuoliset ominaisuudet. Esimerkiksi talvivarustelu pitää ulkoyksikön sulana ja estää laitteen rikkoutumisen jäätymisen takia. Erittäin puhdas R32-kylmäaine parantaa energiatehokkuutta.

WiFi-toiminnolla puolestaan voit etäohjata lämpöpumpun toimintaa netin kautta ja saat monipuolista seurantatietoa kotisi lämpötiloista.

Meiltä saat ilmalämpöpumput valmiiksi asennettuna ilman alkuinvestointia

Ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan aina alan ammattilainen, jolla on pätevyys kylmäaineen käsittelyyn ja sähkötöihin. Avaimet käteen -palvelumme varmistaa, että saat tarpeitasi vastaavan ilmalämpöpumpun, joka asennetaan käytön kannalta tehokkaimpaan mahdolliseen paikkaan.  
 

Miten hankin ilmalämpöpumpun?

Voit hankkia ilmalämpöpumput kauttamme kätevästi kuukausimaksullisena Avaimet käteen -palveluna (39,90 e/kk). Näin saat ilmalämpöpumpun itsellesi ilman alkuinvestointia ja säästät saman tien. Laitteen huollot sisältyvät palvelun kuukausihintaan.

  1. Jätä meille yhteydenottopyyntö.
     
  2. Välitämme yhteystietosi yhteistyökumppanillemme Lämpöpalveluille, joka ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteet sekä asennusajan. Puhelimessa läpikäydyn selvityksen lisäksi kumppanimme käy kohteessa tarkistamassa mahdolliset paikan päällä käyntiä vaativat asiat.
     
  3. Ilmalämpöpumppu asennetaan sovittuna ajankohtana ja asentaja opastaa laitteen käytön. 
     
  4. Voit alkaa nauttimaan ilmalämpöpumpun tuomista hyödyistä!


Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva ja irtisanottavissa 12 kk sopimuskausittain. Voit lunastaa laitteiston itsellesi sen hetkisellä jäännösarvolla. Jos päätät myydä asuntosi, palvelusopimus voidaan siirtää asunnon uudelle omistajalle.

Kuva

Sami Jauhojärvi harkitsee aurinkopaneelien hankintaa

Aurinko tarjoaa enemmän kuin energiaa

Loisteen energialähettiläs Sami "Musti" Jauhojärvi on kiinnostunut tuottamaan itse sähköä aurinkopaneeleilla. Hän on pitkään harkinnut aurinkopaneelejien hankintaa. Joko hän teki kaupat aurinkopaneeleista vai siirtyikö päätös tulevaisuuteen?

Kuva

Petri Rutanen ulko-ovella

Sähkölasku ja lämpötila hallintaan ilmalämpöpumpulla

Mäntsäläläinen Petri Rutanen osti ilmalämpöpumpun omakotitalonsa lattialämmityksen kaveriksi. Nyt kodin lämpötila pysyy aina tasaisena kännykällä ohjaten.

Kuva

Perhe sohvalla

Asiakkaana Loisteella

Kelpaisiko sinulle lämmin, valoisa ja elämänmyönteinen energia kilpailukykyisin hinnoin? Tuoreen kyselyn mukaan saimme asiakkailta arvosanan 8,32 ja neljä viidestä kertoo meistä hyvää muillekin.

Kuva

Omakotitaloalue auringonlaskun aikaan

Aurinkosähkön aakkoset

Mikä on invertteri? Entä ylijäämäsähkö? Miten sääolot vaikuttavat paneeleihin - paistaako Suomessa riittävästi aurinko, jotta aurinkopaneelit kannattaa asentaa?