Skip to main content

Kuva

Vihreä metsä ja aurinko

Hyvitä oma hiilijalanjälkesi helposti

Olisiko sinun elämäsi kokoinen ympäristöteko hiilijalanjäljen hyvittäminen? Voit nyt helposti laskea asumisesi hiilijalanjäljen ja hyvittää sen kauttamme.

Autamme sinua pienentämään hiilijalanjälkeäsi helposti. Laskurillamme voit laskea asumisestasi aiheutuvan hiilijalanjäljen ja hyvittää sen helposti. Loisteen hyvitysmalli on hyvittää päästöt EU:n päästökaupan kautta yhteistyössä CO2Eston kanssa. 

Lisäksi tarjoamme erilaisia vinkkejä siihen, miten omassa arjessasi voit kätevästi pienentää hiilijalanjälkeäsi ennen hyvittämistä.
 

Tutustu hiilijalanjäljen hyvittämiseen

Kuva

Mies lukee lapselle kirjaa

Arjen helppo ekoteko: tilaa kotiisi Loiste Puhdas -sähköä

Tervetuloa tekemään sähkösopimus, jonka avulla on helppo osallistua ilmastotalkoisiin ja pienentää omaa hiilijalanjälkeä.

Kuva

Nainen lukee lapsille

Nyt voit hankkia ilma-vesilämpöpumpun avaimet käteen -palveluna

Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas päälämmönlähde vesikiertoiseen järjestelmään ja soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Lämpöpumppujen hyötysuhde on erittäin hyvä ja niiden avulla voidaan laskea lämmityskustannuksia huomattavasti.

Kuva

Keltapaitainen nainen nauttii auringosta ja hän katsoo kohti aurinkoa

Aurinkopaneelien ostajalle tuotannonseurantapalvelu veloituksetta elokuun loppuun asti

Kun hankit aurinkopaneelit elokuun loppuun mennessä, saat 525 euron arvoisen tuotannoseurantapalvelun kaupan päälle.

Kuva

Vanhempi pariskunta keittää kahvia

Nyt saatavilla: ilmalämpöpumppu ilman alkuinvestointia

Ilmalämpöpumppu tarjoaa asumiseen mukavuutta: kesähelteillä se viilentää, talvella lämmittää. Nyt voit hankkia ilmalämpöpumpun kätevästi kuukausimaksulla - ilman alkuinvestointia.