Skip to main content

Kuva

Lapsiperhe tutustuu aurinkopaneeleihin

Aurinkopaneelit nyt saatavilla

Moni on innostunut tuottamaan itse sähköä aurinkopaneeleilla. Sinäkin voit ryhtyä pientuottajaksi helposti, meiltä saat aurinkopaneelien avaimet käteen -paketit, ammattitaitoisesti asennettuna.

Aurinkopaneeleita on ilmestynyt yhä useammalle katolle. Oletko sinä harkinnut tuottavasi itse sähköä aurinkopaneeleilla? Loisteelta löydät nyt eri tarkoituksiin sopivat aurinkopaneelipaketit, ja saat paneelit helposti ja ammattitaitoisesti asennettuna. Loisteen kanssa voit tehdä samalla pientuotantosopimuksen. Se tarkoittaa, että Loiste ostaa sinulta takaisin ylijäämäsähkön eli osuuden joka ylittää oman sähkönkäyttösi.

Klikkaa aurinkopaneelilaskuriimme ja katso millaiset aurinkopaneelit sopisivat sinun kotiisi.

Kuva

Ilmalämpöpumppu Loisteelta PetriRutanen

Ilmalämpöpumpun arvonta on suoritettu

Nyt kannattaa kokeilla onnea, sillä arvomme osallistuneiden kesken Alpic-Air Premium Pro -ilmalämpöpumpun kotiisi asennettuna (arvo n.1990 euroa). Täytä yhteystietosi 30.11. mennessä ja osallistu arvontaan!

Kuva

Vihreä metsä ja aurinko

Hyvitä oma hiilijalanjälkesi helposti

Olisiko sinun elämäsi kokoinen ympäristöteko hiilijalanjäljen hyvittäminen? Voit nyt helposti laskea asumisesi hiilijalanjäljen ja hyvittää sen kauttamme.

Kuva

Mies lukee lapselle kirjaa

Arjen helppo ekoteko: tilaa kotiisi Loiste Puhdas -sähköä

Tervetuloa tekemään sähkösopimus, jonka avulla on helppo osallistua ilmastotalkoisiin ja pienentää omaa hiilijalanjälkeä.

Kuva

Nainen lukee lapsille

Nyt voit hankkia ilma-vesilämpöpumpun avaimet käteen -palveluna

Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas päälämmönlähde vesikiertoiseen järjestelmään ja soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Lämpöpumppujen hyötysuhde on erittäin hyvä ja niiden avulla voidaan laskea lämmityskustannuksia huomattavasti.