Skip to main content

Kuva

Perhe sohvalla

Asiakkaana Loisteella

Kelpaisiko sinulle lämmin, valoisa ja elämänmyönteinen energia kilpailukykyisin hinnoin? Tuoreen kyselyn mukaan saimme asiakkailta arvosanan 8,32 ja neljä viidestä kertoo meistä hyvää muillekin.

Loiste on valtakunnallinen energiayhtiö, joka on lähellä sinua. Meillä on vahvat, suomalaiset juuret, sadan vuoden kokemus alalta ja noin 200 000 asiakasta. Kuulummekin Suomen suurimpien sähkönmyyjien joukkoon.

Askeleita kohti parempaa arkea

Koska tiedämme, että asiakkaamme arvostavat helppoutta ja toimivuutta, kehitämme jatkuvasti uutta. Nyt haluamme tarjota sinulle myös hyödyllisiä tuotteita ja palveluja parempaan arkeen. Meille on tärkeää olla rakentamassa parempaa nykyisyyttä ja energiatehokkaampaa tulevaisuutta.

Ryhtyisitkö sähköntuottajaksi?

Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus tuottaa osa tarvitsemastasi sähköstä itse, Loisteen Aurinkopaneeleilla Avaimet käteen -toimituksena. Voit kätevästi laskea omaan kotiisi sopivan aurinkopaneeliratkaisun ja näet heti, minkä verran pystyisit tuottamaan puhdasta sähköä ja säästämään sähkölaskussa. 

Vihreää sähköä 

Valitsemalla uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä, teet helposti oman elämäsi kokoisen ympäristöteon, joka päivä. Loiste Puhdas on tuotettu vedellä, tuulella ja biohakkeella. 

Ollaan yhteyksissä

Meille voit soittaa maksutta joka arkipäivä kello 8-20 ja maksuton palvelu Oma Energia asiakkaillemme on käytössä 24/7. Olemme neuvotelleet sinulle myös asiakasetuja, jotka tuovat hyötyä ja iloa arkeen. Vastaamme kysymyksiisi ja opastamme mielellämme, joten älä epäröi ottaa yhteyttä. 
 

Kuva

Petri Rutanen ulko-ovella

Sähkölasku ja lämpötila hallintaan ilmalämpöpumpulla

Mäntsäläläinen Petri Rutanen osti ilmalämpöpumpun omakotitalonsa lattialämmityksen kaveriksi. Nyt kodin lämpötila pysyy aina tasaisena kännykällä ohjaten.

Kuva

Petri Rutanen

Ilmalämpöpumpun osto-opas

Mihin ilmalämpöpumppu kannattaa sijoittaa? Minkälaisia ominaisuuksia lämpöpumpussa olisi hyvä olla? Lue mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun harkitset ilmalämpöpumpun hankkimista.

Kuva

Omakotitaloalue auringonlaskun aikaan

Aurinkosähkön aakkoset

Mikä on invertteri? Entä ylijäämäsähkö? Miten sääolot vaikuttavat paneeleihin - paistaako Suomessa riittävästi aurinko, jotta aurinkopaneelit kannattaa asentaa?

Kuva

Aurinkopaneeli-harkitsija Heikki Lehtovuori

Omavaraisuus houkuttelee aurinkosähkössä

Vaalalainen Heikki Lehtovuori on harkinnut aurinkopaneelien hankintaa. Hän asuu vaimonsa kanssa omakotitalossa Oulujärven rannalla.