Skip to main content
Perhe sohvalla

Asiakkaana Loisteella

Kelpaisiko sinulle lämmin, valoisa ja elämänmyönteinen energia kilpailukykyisin hinnoin? Tuoreen kyselyn mukaan saimme asiakkailta arvosanan 8,32 ja neljä viidestä kertoo meistä hyvää muillekin.

Loiste on valtakunnallinen energiayhtiö, joka on lähellä sinua. Meillä on vahvat, suomalaiset juuret, sadan vuoden kokemus alalta ja noin 200 000 asiakasta. Kuulummekin Suomen suurimpien sähkönmyyjien joukkoon.

Askeleita kohti parempaa arkea

Koska tiedämme, että asiakkaamme arvostavat helppoutta ja toimivuutta, kehitämme jatkuvasti uutta. Nyt haluamme tarjota sinulle myös hyödyllisiä tuotteita ja palveluja parempaan arkeen. Meille on tärkeää olla rakentamassa parempaa nykyisyyttä ja energiatehokkaampaa tulevaisuutta.

Ryhtyisitkö sähköntuottajaksi?

Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus tuottaa osa tarvitsemastasi sähköstä itse, Loisteen Aurinkopaneeleilla Avaimet käteen -toimituksena. Voit kätevästi laskea omaan kotiisi sopivan aurinkopaneeliratkaisun ja näet heti, minkä verran pystyisit tuottamaan puhdasta sähköä ja säästämään sähkölaskussa. 

Vihreää sähköä 

Valitsemalla uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä, teet helposti oman elämäsi kokoisen ympäristöteon, joka päivä. Loiste Puhdas on tuotettu vedellä, tuulella ja biohakkeella. 

Ollaan yhteyksissä

Meille voit soittaa maksutta joka arkipäivä kello 8-20 ja maksuton palvelu Oma Energia asiakkaillemme on käytössä 24/7. Olemme neuvotelleet sinulle myös asiakasetuja, jotka tuovat hyötyä ja iloa arkeen. Vastaamme kysymyksiisi ja opastamme mielellämme, joten älä epäröi ottaa yhteyttä. 
 

Image

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumpun osto-opas

Kun harkitset ilma-vesilämpöpumpun hankintaa, on tärkeää ottaa huomioon lämpöpumpun asentamiseen liittyvät vaatimukset. Näitä ovat esimerkiksi laitteen sijoituspaikka sekä pääsulakkeen koko. Lue mitä muuta kannattaa huomioida!

Image

Vanhempi nainen venyttelee aamuauringossa kotinsa ikkunan luona

Aurinkoenergiassa on järkeä Suomessakin

Aurinkopaneelit eivät tuota sähköä täällä pohjoisessa, arvelee moni. Ehei, aurinko säteilee Suomen eteläosissa yhtä paljon kuin esimerkiksi Saksassa – ja Pohjois-Suomessakin aika hyvin. Paneelit ovat mainio ratkaisu oman sähkölaskun pienentämiseen.

Image

Sami Jauhojärvi harkitsee aurinkopaneelien hankintaa

Aurinko tarjoaa enemmän kuin energiaa

Loisteen energialähettiläs Sami "Musti" Jauhojärvi on kiinnostunut tuottamaan itse sähköä aurinkopaneeleilla. Hän on pitkään harkinnut aurinkopaneelejien hankintaa. Joko hän teki kaupat aurinkopaneeleista vai siirtyikö päätös tulevaisuuteen?

Image

Miten EU:n päästökauppa toimii?

Mitä on päästökauppa?

Teollisuus- ja energiantuotantolaitosten sekä Euroopan sisäisen lentoliikenteen kasvihuonekaasupäästöt halutaan pitää koko EU:n päästökauppasektorille asetetun päästökaton rajoissa. Siksi on perustettu päästökauppa. Mitä päästökaupassa tapahtuu?